sorbitol syrup

  • 1Sorbitol — Chembox new ImageFile = Sorbitol.png ImageSize = 200px IUPACName = (2S,3R,4R,5R) Hexane 1,2,3,4,5,6 hexol OtherNames = Section1 = Chembox Identifiers CASNo = 50 70 4 PubChem = 82170 SMILES = OCC(O)C(O)C(O)C(O)CO MeSHName = Sorbitol Section2 =… …

    Wikipedia

  • 2syrup — 1. Refined molasses; the uncrystallizable saccharine solution left after the refining of sugar. 2. Any sweet fluid; a solution of sugar in water in any proportion. 3. A liquid preparation of medicinal or flavoring substances in a concentrated …

    Medical dictionary

  • 3E number — This article is about the food additive codes. For other uses, see E number (disambiguation). E numbers are number codes for food additives that have been assessed for use within the European Union (the E prefix stands for Europe ).[1] They are… …

    Wikipedia

  • 4Hydrogenated starch hydrosylate — (HSH) is a mixture of several sugar alcohols (a type of sugar substitute). Hydrogenated starch hydrolysates were developed by a Swedish company in the 1960 s. In the United States, Hydrogenated starch hydrolysates are provided by three… …

    Wikipedia

  • 5Список пищевых добавок E400-E499 — E400 E499 Пищевые добавки. Группа стабилизаторов, загустителей, эмульгаторов. Индекс Название вещества Английское название E400 Альгиновая кислота en:Alginic acid E401 Альгинат натрия …

    Википедия

  • 6Список пищевых добавок E400 — Эта статья или раздел описывает ситуацию применительно лишь к одному региону. Вы можете помочь Википедии, добавив информацию для других стран и регионов. E400 E499 Пищевые д …

    Википедия

  • 7Е400-Е499 — Пищевые добавки Пищевые красители E1xx | Консерванты E2xx | Антиокислители и регуляторы кислотности E3xx | Стабилизаторы, загустители и эмульгаторы E4xx | Регуляторы рН и вещества против слёживания E5xx | Усилители вкуса и аромата, ароматизаторы… …

    Википедия

  • 8Загуститель — Пищевые добавки Пищевые красители E1xx | Консерванты E2xx | Антиокислители и регуляторы кислотности E3xx | Стабилизаторы, загустители и эмульгаторы E4xx | Регуляторы рН и вещества против слёживания E5xx | Усилители вкуса и аромата, ароматизаторы… …

    Википедия

  • 9E420 — Название: Сорбит и сорбитовый сироп (SORBITOL AND SORBITOL SYRUP) Использование в России: Разрешено Основные функции: Подсластитель, влагоудерживающий агент, комплексообразователь, текстуратор, эмульгатор Степень опасности: Не использовать в… …

    Пищевые добавки

  • 10Fructose malabsorption — Classification and external resources Fructose ICD 10 E …

    Wikipedia