(maltose)
41maltose — n. Chem. a sugar produced by the hydrolysis of starch under the action of the enzymes in malt, saliva, etc. Etymology: F (as MALT) …
42Мальтоза (Maltose) — сахар, в состав которого входят две молекулы глюкозы. Мальтоза образуется в организме человека в процессе переваривания крахмала и гликогена; также она присутствует в проросших зернах злаков. Источник: Медицинский словарь …
43ltose — maltose …
446363-53-7 — Maltose Maltose Stucture chaise du Maltose. Général Nom IUPAC 1 α D Glucopyranosyl 4 α D Glucopyranose …
4569-79-4 — Maltose Maltose Stucture chaise du Maltose. Général Nom IUPAC 1 α D Glucopyranosyl 4 α D Glucopyranose …
46Cextromaltose — Maltose Maltose Stucture chaise du Maltose. Général Nom IUPAC 1 α D Glucopyranosyl 4 α D Glucopyranose …
47Maltobiose — Maltose Maltose Stucture chaise du Maltose. Général Nom IUPAC 1 α D Glucopyranosyl 4 α D Glucopyranose …
48Malzzucker — Maltose * * * Mạlz|zu|cker 〈m. 3; unz.〉 = Maltose * * * Mạlz|zu|cker: svw. ↑ Maltose. * * * Mạlz|zu|cker, der: Maltose. * * * Malzzucker, die Maltose. * * * Mạlz|zu|cker, der: Maltose …
49Maltase — Maltose Maltase (EC 3.2.1.20) is an enzyme that breaks down the disaccharide maltose …
50C12H22O11 — Maltose Malt ose (m[add]lt [=o]s ), n. [From {Malt}.] (Biochem.) A crystalline disaccharide ({C12H22O11}) formed from starch by the action of diastase of malt, and the amylolytic ferment of saliva and pancreatic juice; called also {maltobiose}… …