polydisperse system
1polydisperse system — Polydisperse System Полидисперсная система Коллоидная дисперсия, в которой дисперсная фаза (частицы, капли) имеет широкое распределение по размерам …
2polydisperse system — daugiadispersė sistema statusas T sritis fizika atitikmenys: angl. polydisperse system vok. polydisperses System, n rus. полидисперсная система, f pranc. système polydispersé, m …
3polydisperse — adjective Etymology: poly + Latin dispersus dispersed, from past participle of dispergere to disperse Date: 1915 of, relating to, or characterized by or as particles of varied sizes in the dispersed phase of a disperse system • polydispersity… …
4polydisperse — poly·dis·perse dis pərs adj of, relating to, characterized by, or characterized as particles of varied sizes in the dispersed phase of a disperse system compare MONODISPERSE poly·dis·per·si·ty pər sət ē n, pl ties …
5système polydispersé — daugiadispersė sistema statusas T sritis fizika atitikmenys: angl. polydisperse system vok. polydisperses System, n rus. полидисперсная система, f pranc. système polydispersé, m …
6polydisperses System — daugiadispersė sistema statusas T sritis fizika atitikmenys: angl. polydisperse system vok. polydisperses System, n rus. полидисперсная система, f pranc. système polydispersé, m …
7полидисперсная система — Polydisperse System Полидисперсная система Коллоидная дисперсия, в которой дисперсная фаза (частицы, капли) имеет широкое распределение по размерам …
8daugiadispersė sistema — statusas T sritis fizika atitikmenys: angl. polydisperse system vok. polydisperses System, n rus. полидисперсная система, f pranc. système polydispersé, m …
9полидисперсная система — daugiadispersė sistema statusas T sritis fizika atitikmenys: angl. polydisperse system vok. polydisperses System, n rus. полидисперсная система, f pranc. système polydispersé, m …
10Kutterhilfsmittel — werden in der Lebensmittelindustrie und in Metzgereien beim Kuttern von Fleisch eingesetzt, um die Eigenschaften des entstehenden Bräts zu beeinflussen. Sie sollen das Wasserbindungsvermögen und die Fettemulgierung erhöhen und dadurch das… …