fabes

  • 101Mjave lobio — Dish of lobio. Pot cooked lobio. Lobio (Georgian …

    Wikipedia

  • 102Фабада — (исп. fabada, fabada asturiana)  одно из традиционных блюд испанской, а точнее, астурийской кухни, густой суп из белой фасоли с ветчиной и колбасой (обычно исп …

    Википедия

  • 103faba — (del lat. «faba») 1 (ant.; Ar., Gal.) f. *Haba. 2 (Ast.; pl. «fabes») *Judía (semilla). * * * faba. (Del lat. faba). f. Ast. judía (ǁ planta papilionácea). U. m. en pl. || 2. Ast …

    Enciclopedia Universal

  • 104regional cooking —    Spanish cooking enjoys a marked regional character although, as in other Mediterranean countries, certain staple ingredients such as olive oil, flat leafed parsley, garlic, tomatoes, onions, lemons and wine, are found in most Spanish kitchens …

    Encyclopedia of contemporary Spanish culture