beta risk

  • 81Maladie d'Alzheimer — Classification et ressources externes Comparaison d un cerveau normal âgé (gauche) et du cerveau d un patient atteint d une maladie d Alzheimer (droite). CIM …

    Wikipédia en Français

  • 82Болезнь Альцгеймера — Болезнь Альцгеймера …

    Википедия

  • 83Болезнь Альцхеймера — Болезнь Альцгеймера Мозг пожилого человека в норме (слева) и при патологии, вызванной болезнью Альцгеймера (справа), с указанием отличий. МКБ 10 G30., F …

    Википедия

  • 84Болезнь альцхаймера — Болезнь Альцгеймера Мозг пожилого человека в норме (слева) и при патологии, вызванной болезнью Альцгеймера (справа), с указанием отличий. МКБ 10 G30., F …

    Википедия

  • 85Пресенильный психоз — Болезнь Альцгеймера Мозг пожилого человека в норме (слева) и при патологии, вызванной болезнью Альцгеймера (справа), с указанием отличий. МКБ 10 G30., F …

    Википедия

  • 86cardiovascular disease — Introduction       any of the diseases, whether congenital or acquired, of the heart and blood vessels (blood vessel). Among the most important are atherosclerosis, rheumatic heart disease, and vascular inflammation. Cardiovascular diseases are a …

    Universalium

  • 87Antioxidant — Model of the antioxidant metabolite glutathione. The yellow sphere is the redox active sulfur atom that provides antioxidant activity, while the red, blue, white, and dark grey spheres represent oxygen, nitrogen, hydrogen, and carbon atoms,… …

    Wikipedia

  • 88nutritional disease — Introduction       any of the nutrient related diseases and conditions that cause illness in humans. They may include deficiencies or excesses in the diet, obesity and eating disorders, and chronic diseases such as cardiovascular disease,… …

    Universalium

  • 89Glossary of diabetes — See also: Diabetes (disambiguation) The following is a glossary of diabetes which explains terms connected with diabetes. Contents: Top · 0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z …

    Wikipedia

  • 90Dietary fiber — Dietary fiber, dietary fibre, or sometimes roughage is the indigestible portion of plant foods having two main components: soluble (prebiotic, viscous) fiber that is readily fermented in the colon into gases and physiologically active byproducts …

    Wikipedia