baked milk

  • 21Russian oven — ( ru. Русская печь) is a unique type of oven/furnace, invented in Ancient Rus and used for both cooking and house heating. http://www.besthome.ru/arrange/info/heating/heating 273.html ] Г. Я. Федотов. Русская печь Эксмо. 2007. ISBN 978 5 699… …

    Wikipedia

  • 22Топлёное молоко — У этого термина существуют и другие значения, см. Молоко (значения). Топлёное молоко (иногда Томлёное молоко)   молочный продукт, который производится из цельного молока путём его кипячения и последующего длительного равномерного нагревания …

    Википедия

  • 23Молоко топленое — Топлёное молоко Топлёное молоко  молочный продукт, который производится из цельного молока путём его кипячения и последующего длительного равномерного нагревания. Это традиционное блюдо русской кухни, которое готовили в русской печи. Оно… …

    Википедия

  • 24Молоко топлёное — Топлёное молоко Топлёное молоко  молочный продукт, который производится из цельного молока путём его кипячения и последующего длительного равномерного нагревания. Это традиционное блюдо русской кухни, которое готовили в русской печи. Оно… …

    Википедия

  • 25raugintas šutintas pienas — statusas Aprobuotas sritis pieno produktai apibrėžtis Rūgpienis iš šutinto arba sterilizuoto pieno, rauginto grynomis termofilinių pieno rūgšties streptokokų ir pieno rūgšties lazdelių kultūromis. atitikmenys: angl. cultured baked milk šaltinis… …

    Lithuanian dictionary (lietuvių žodynas)

  • 26Cheesecake — Baked cheesecake with a strawberry, raspberries and blueberries …

    Wikipedia

  • 27DiGiorno — Baked DiGiorno pepperoni pizza DiGiorno is a brand of frozen pizzas sold in the United States, owned by Nestlé. In Canada, Nestlé markets a largely identical line of pizzas under the Delissio brand. Formulated and created by Kraft, DiGiorno… …

    Wikipedia

  • 28baking — Process of cooking by dry heat, especially in an oven. Baked products include bread, cookies, pies, and pastries. Ingredients used in baking include flour, water, leavening agents (baker s yeast, baking soda, baking powder), shortening (fats,… …

    Universalium

  • 29Ancient Israelite cuisine — refers to the food eaten by the ancient Israelites during a period of over a thousand years, from the beginning of the Israelite presence in the Land of Israel at the beginning of the Iron Age until the Roman period. The dietary staples were… …

    Wikipedia

  • 30Breakfast — For other uses, see Breakfast (disambiguation). Part of a series on Meals …

    Wikipedia