ГОСТ 28877-90 — (ИСО 927 80) 4 с. (1) Пряности и приправы. Определение примесей раздел 67.220.10 … Указатель национальных стандартов 2013
ГОСТ 28877-90 — (ИСО 927 80) Пряности и приправы. Определение примесей [br] НД чинний: від 1991 07 01 Зміни: Технічний комітет: ТК 152 Мова: Ru Метод прийняття: Кількість сторінок: 2 Код НД згідно з ДК 004: 67.220.10 … Покажчик національних стандартів
dark — See: IN THE DARK, SHOT IN THE DARK, WHISTLE IN THE DARK … Dictionary of American idioms
мышца — ( ы) (musculus, i, PNA, BNA, JNA; син. мускул) орган, обладающий свойством сократимости, обеспечивающий движение того или иного элемента живого организма: состоит преимущественно из поперечнополосатой или гладкой мышечной ткани … Большой медицинский словарь
Catoptron — Ca*top tron (k[.a]*t[o^]p tr[o^]n), n. [Obs.] See {Catopter}. [1913 Webster] … The Collaborative International Dictionary of English
home range — noun Date: 1884 the area to which an animal usually confines its daily activities … New Collegiate Dictionary
Ферапонт, 1638—1642 г. — игум. Кандалашского Рождественского мон. {Половцов} … Большая биографическая энциклопедия
VOLAILLE — s. f. Il se dit collectivement Des oiseaux qu on nourrit ordinairement dans une basse cour, et surtout Des poules, poulets et chapons. Une belle pièce de volaille. Quand on dit, Mettre une volaille au pot, on parle D une poule ou d un chapon … Dictionnaire de l'Academie Francaise, 7eme edition (1835)
TARTELETTE — n. f. Petite tarte. Tartelettes toutes chaudes. Manger des tartelettes … Dictionnaire de l'Academie Francaise, 8eme edition (1935)
Henry V — may refer to: * Henry V, Holy Roman Emperor (1081–1125) * Henry V of England (1387–1422) * Henri, comte de Chambord, Henry V of France, (1820–1883) * Henry V (play), one of the Shakespearean histories, based on the life of King Henry V of England … Wikipedia